0%
השרה סטרוק:

"להחליף את הדיון על גדר ההפרדה בדיון על החלת ריבונות"

שרת ההתיישבות והמשימות הלאומיות, אורית סטרוק, פנתה היום (שני) לראש הממשלה בנימין נתניהו, לשר הביטחון ולראש המל"ל, בדרישה להסיר מסדר היום של הקבינט את הדיון על המשך בניית גדר ההפרדה בקו התפר • לטענתה, במקום לדון על גדר, יש לקיים דיון על החלת ריבונות ביהודה ושומרון

שוקי כץ
אין תגובות
גדר ההפרדה// צילום קובי גדעון / פלאש 90

שרת ההתיישבות והמשימות הלאומיות, אורית סטרוק, פנתה היום (שני) לראש הממשלה בנימין נתניהו, לשר הביטחון ולראש המל"ל, בדרישה להסיר מסדר היום של הקבינט את הדיון על המשך בניית גדר ההפרדה בקו התפר. לטענתה, במקום לדון על גדר, יש לקיים דיון על החלת ריבונות ביהודה ושומרון.

במכתב ששלחה, סטרוק טענה כי על הממשלה להיערך להחלת ריבונות באזור, בהתאם להחלטת הכנסת ובצל הכרזות של הרשות הפלסטינית ומדינות נוספות על הכרה במדינה פלסטינית.

לדבריה, יש לבחון את סוגיית הגדר רק לאחר קביעת גבולותיה הרשמיים החדשים של ישראל, ולא להמשיך בפרויקט שמפריד בין חלקים ריבוניים. לפיכך, ביקשה השרה כי במקום הדיון המתוכנן על הגדר, יתקיים בקבינט דיון על החלת הריבונות.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.