במהלך טקס הרמת כוסית לרגל ראש השנה שהתקיים היום (שני) במכללה הלאומית לשוטרים בבית שמש, התייחסו השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, ומפכ"ל המשטרה, דני לוי, לדיווחים על מתיחות ביניהם.
המפכ"ל פתח את נאומו בהודאה לשר על מחויבותו ותמיכתו במשטרה. הוא התייחס ישירות לדיווחים התקשורתיים על סכסוך ביניהם, וטען: "לא היה כאן שום סכסוך גדול. חזרתי מחו"ל וראיתי בתקשורת כאילו מדובר בעימות חריף – זה לא נכון. אנחנו לא ביטאנו כינויים ולא הייתה מריבה".
לוי הסביר כי העיכוב בקידום תקנות 170 נבע מעבודה אינטנסיבית הדורשת חתימה פרטנית על כל סעיף, וכי "ההחלטה הייתה לדחות מעט, לא להעלות הכל במקביל". המפכ"ל הבהיר כי "אין כאן עניין אישי" וכי מדובר ב"אחריות ארגונית".
השר איתמר בן גביר פנה למפכ"ל במהלך הטקס ואמר: "יקירי דני לוי, אתה יודע, יש כל מיני נשמות טובות, שמנסים לפעמים לתקוע טריז בינינו, זה לא יעזור להם אנחנו ביחד למען המשטרה".