נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, פרסם הלילה (ראשון) ברשת החברתית Truth Social את מפת קווי הנסיגה של כוחות צה"ל שנכללה בתוכניתו.
טראמפ טען בפרסום כי "ישראל הסכימה לקו נסיגה ראשון" וכי אם חמאס יאשר זאת, "הפסקת האש תיכנס מייד לתוקף". בשלב זה ישוחררו החטופים והאסירים הפלסטינים וייווצרו התנאים לשלב הבא בהסכם. לטענת טראמפ, "כך אפשר יהיה לסיים את הקסטרופה הזו שנמשכת כבר 3,000 שנה".
לפי תוכנית טראמפ, לאחר השבת כל החטופים, צה"ל יסוג לאחור מאזורי הלחימה אך יישאר עדיין בשטח הרצועה, כשהכוחות יעמדו על "הקו הצהוב". בשלב מתקדם יותר, שיימשך חודשים, לאחר שכוחות זרים יכנסו לרצועה, צה"ל יסוג ל"קו האדום", תוך העברת שליטה לכוח "ערבי-זר שיפעל מטעם המנדט האמריקני". בשלב האחרון, צה"ל יסוג מהרצועה ויתייצב על מרחב החיץ.
גורמים ישראלים העבירו מסר לאמריקנים על המקומות שבהם "צה"ל מתכוון להישאר גם שנים קדימה": מרחב החיץ שמסביב לרצועה וציר פילדלפי בגבול מצרים
מספר מכשולים העומדים בדרך להסכם, בהם: פירוז רצועת עזה מנשק, ערבויות להפסקת אש קבועה, זהות הכוח הבין לאומי שיוצב בעזה, מי ישלוט בעזה ביום שאחרי וקווי הנסיגה של צה"ל מעזה.
רק השם ישמיד אותם מהרה את כל שונאי ישראל בארץ ובעולם.כל מגפות מצרים וכיוצא בהן יתן בהם בסד בררוב ממש איכ"ר