את זמן חורף הקדוש, איצקוביץ' פתח בסמוך לכלא 10, עם מרנן ורבנן גדולי ישראל שהגיעו למחות על חטיפת בחורי ישיבות בעוון לימוד תורה. איצקוביץ' נהנה גם משיעור ושיחות חיזוק, לצד מוזיקה מכוכב הזמר סנדי דינקל שנתקע ללא כובע וחליפה, אבל בסוף הצליח להתקמבן.
בצל הסערה וחרם הקיצונים, איצקוביץ' הבחין במייסד הרשות החרדית, ח"כ אורי מקלב מחוץ לאירוע אמני בית שמש. גם ההויז בחור, דוד בירנברג, נקלט בעדשה.

ראש עיריית בני ברק חנוך זייברט קיבל את פני מרן ראש הישיבה הגר"ד לנדו בכניסתו לשאת דברי הדרכה לראשי ישיבות לצעירים בכינוס לראשי הישיבות באולמי היכלי מלכות בבני ברק.

גם מנחם שפירא, ממלא מקומו, הגיע להקביל את פניו של מרן הגר"ד לנדו ואמר: "יישר כח שראש הישיבה טרח". בתגובה השיב לו מרן בשאלה: "ואתם לא טורחים?" איצקוביץ' שמכתת את רגליו מאירוע לאירוע, טורח גם הוא.
גם את הרב עקיבא שטרן, המשנה לראש העיר בני ברק, איצקוביץ' ראה כשהוא מתברך

יענקלה פרידמן, הכוכב העולה בשמי התקשורת החרדית, התקבל בחביבות בלשכתו של הראשון לציון הגר"ד יוסף, בביהמ"ד יחוה דעת שבשכונת הר נוף.

מאוחר יותר ראינו את יענקל'ה כשהוא מתרפק על דבריו של ראש מוסדות 'פתח הדביר' הרב ליאור גלזר, באולפן 'קול חי'

ובזמן שמורו ורבו הרב גלזר מעניק ראיון, צלם הרבנים נועם אליהו נצפה כאחד הטכנאים, מאזין בקשב מבעד לחלון. איצקוביץ' שמח שלא ירד שלג.

רגע לפני פתיחת זמן חורף, איצקוביץ' שקפץ לאתרא קדישא מירון, ראה את השר שלמה קרעי – מ"מ הממונה על הילולת הרשב"י במירון והשר לשעבר, שהופקד בשנים האחרונות על ההילולא, מאיר פרוש, כשהם מתחילים להיערך לקראת המעמד הגדול בעיצומו של זמן קיץ.

מאוחר יותר נצפו השניים בתדריך במתחם 89, יחד עם בכירי המשטרה ומשרד ירושלים ומסורת

את שר האוצר בצלאל סמוטריץ' איצקוביץ' ראה השבוע יחד עם בני משפחתו, כשהוא משתתף בטקס שנערך ברחבת הכותל. אחרי הסערה המדינית וההתבטאות החצופה של טראמפ כאילו היה בעל הבית כאן, איצקוביץ' סבור שצריך הרבה תפילות.

מוקדם יותר הספיק איצקוביץ' לקבל ברכה גם מבבא נחום

עקיבא ניחמתנו: אפרופו הכותל המערבי, איצקוביץ' תוהה האם זהו השועל שיצא מבית קודשי הקודשים

יו"ר סיעת יהדות התורה ח"כ אורי מקלב, בניחום אבלים אצל הגר"ד גרוסמן.

את אותו מקלב איצקוביץ' ראה כשהוא מאחל מזל טוב לגאב"ד הג"ר יהודה סילמן בבר מצווה לנכדו, בן לסגר"ע ר' גדליה סילמן

ואחרון ממקלב: ברקע סאגת המעצרים, יו"ר סיעת יהדות התורה והממונה על חוק הגיוס מטעם דגה"ת, ח"כ אורי מקלב, נצפה בשיחה ערה עם יו"ר וועדת חו"ב בועז ביסמוט במשכן הכנסת.

את השר לשעבר ח"כ מיכאל מלכיאלי, כשלצידו איש סודו ומקורבו נתי מנשורי, הבולדוזר של מודיעין עילית, איצקוביץ' ראה בשולי כנס הענק לזכרו של מרן הגר"ע יוסף זצ"ל.

מנכ"ל משרד הפנים הצעיר והנמרץ ישראל אוזן, שחתם על החלטה תקדימית להסכם חלוקת הכנסות בין מועצה האזורית חבל מודיעין לעיריית מודיעין עילית, התקבל השבוע כאורח כבוד בעיריית מודיעין עילית וזכה לתעודת הוקרה. איצקוביץ' יודע לספר כי במסגרת ההסכם המועצה האזורית חבל מודיעין תעביר בכל שנה מיליון וחצי ש"ח מהכנסותיה מאיזור התעשייה שילת לעיריית מודיעין עילית.

סגן ראש העיר בני ברק שלומי אלחרר, השתתף בשמחת הבר מצווה לדניאל, בנו של יוסף תורג׳מן, המשנה לראש העיר בני ברק, שנערכה באולמי כתר הרימון בבני ברק בהשתתפות בכירי העירייה ואישי ציבור.

במהלך השמחה, נצפה יקיר המדור ראובן שהרבני רל"ש סגני ראש העיר, כשהוא נושא על כתפיו את עולו של אב החתן.

למעלה מ2,200 בחורי ישיבות ספרדיות מבני ברק יצאו ליום פעילות מיוחד ורב עוצמה בהפקת ענק ביוזמת סגני ראש העיר הרב שלמה אלחרר והרב אליהו שושן מעיריית בני ברק, ובשיתוף ארגון "שבתי". איצקוביץ' שלראשונה ראה אירוע שכמותו לא היה בבני ברק, היה חייב לתעד את שורת הבכירים כשהם מאזינים בקשב רב למופע המוזיקלי.

אבל יותר מכל בלטה באירוע, העובדה שסגן ראש העיר אליהו שושן נצפה ללא הכובע הנצחי שעל ראשו.

אותו זייברט מהאייטמים הקודמים, הגיע השבוע לאולמי כתר הרימון, להשתתף בשמחת בר המצווה לבנו של הראיס באלעד, יהודה בוטבול.

ואם כבר ברית ערים תאומות: גם ראש העיר של בית שמש, שמוליק גרינברג הגיע לאחל מזל טוב
לחיצת יד מעניינת במיוחד נרשמה בין פיני גרוס, חבר מועצת העיר מטעם שלומי אמונים, לראש העיר בוטבול. ועל זה נאמר: שלום רב לאוהבי תורתך.
מפגש מעניין במיוחד נרשם מחוץ לאירוע, בין השר לשעבר חיים ביטון לאיש ש"ס אברשה אוחיון, אחרי סולחה שנערכה לאחרונה. איצקוביץ' יודע לספר כי במוקד השיחה, שבה השתתף גם שמעון סויסה מלשכת בוטבול, עמדה שאלת מינוי מנכ"ל העירייה.

גם את הצלם הבני ברקי דוד קשת, איצקוביץ' הצליח לקלוט בעדשת המצלמה מחוץ לשמחת בר המצווה כשהוא נח בין תיעוד לתיעוד ורגע אחרי ששבר את הרשת בתיעוד כשהוא כורז עם מגפון בטיול של בני הישיבות הספרדיות מבני ברק.

בשמחת שבע ברכות סגורה לאח"מים, שנערכה במלון וורט לרגל שמחת נישואי בתו של משה ליאון הראיס הירושלמי והשואף לכתר נשיאות המדינה אחרי חרפת בוז'י, הגיעו להשתתף רבנים, שרים ואישי ציבור. איצקוביץ' הצליח לתעד כמה מהם.
את חיים טריקי, איש סודו ואמונו של הראשון לציון, איצקוביץ' ראה כשהוא מלווה את מרן הגר"ד יוסף לאירוע.

גם חבר הקבינט ויקיר המדור, השר אלי כהן, נצפה באירוע הסודי.

גם מנהל המחלקה המונציפלית של דגל התורה, מנחם שפירא, הגיע לאחל מזל טוב

על ההפקה המוזיקלית באירוע: נוטע לוין

לרגל י"ב שנים לפטירתו של מרן פוסק הדור הגאון הגדול רבי עובדיה יוסף זצוק"ל, עלה מנכ"ל הרבנות הראשית לישראל מר יהודה כהן לציונו של מרן לשאת תפילה ולעורר זכותו הגדולה. במהלך העלייה התברך המנכ"ל מפי הרב הראשי לישראל מרן הראשון לציון הגאון רבי דוד יוסף שליט"א, שבירכו שיזכה להמשיך לחזק את מעמדה של הרבנות הראשית ולהרבות כבוד שמיים בדרכה של תורה.

אותו כהן, הגיע השבוע לנחם את חבר מועצת הרבנות הראשית, הגאון רבי יצחק גרוסמן שליט"א, על פטירת אחיו, הרב בנציון גרוסמן זצ"ל. במהלך הניחום, חיבר המנכ"ל את הראשון לציון, הגאון רבי דוד יוסף שליט"א, לשיחת טלפון עם הרב גרוסמן, לאחר שנבצר ממנו להגיע עקב השתתפותו באזכרות במלאות י"ב שנים לפטירת אביו, מרן הראשון לציון רבנו עובדיה יוסף זצוק״ל. הרב גרוסמן הודה למנכ"ל על דברי הניחומים ועל ההזדהות בשם מוסד הרבנות הראשית לישראל.
גם ח"כ יואב בן צור נצפה בניחום האבלים אצל אבי עולם התשובה הגרי"ד גרוסמן ואחיו הרב זלמן גרוסמן

אותו בן צור נצפה משוחח עם השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, מחוץ להלוויה הכואבת של החטוף אוריאל ברוך הי"ד

יועץ התקשורת פנחס פלינקר נצפה בשיחה צפופה עם 'הינוקא'. איצקוביץ' שהבחין כי לאחרונה פלינקר מתקרב יותר ויותר לחצר, תוהה אם יש משהו מעניין שמתבשל. ויהי לפלא.

אחרי שקיצץ את הבלורית בהוראת האדמו"ר מקרעטשניף, יועץ התקשורת רפי פרלשטייןיצא למסע בזק באוסטריה, כשהוא חבוש בקפוצ'ון על ראשו, ברחובות וינה. איצקוביץ' יודע לספר כי פרלשטיין ליווה את הרה"צ מקרעטשניף וילדיו שיצאו למסע קברי צדיקים בנכר.

יו"ר 'דגל התורה' חבר הכנסת משה גפני הגיע לאחל מזל טוב לראש עיריית בית שמש שמואל גרינברג, לרגל שמחת אירוסי בנו דניאל

מאוחר יותר הסתודד גפני גם עם אבי הכלה, הרב חיים הורביץ.

את דודי ורצמן, הרמ"ט של ח"כ מקלב (אחרון אמרנו, לא?) ראינו כשהוא על מדים ומשוחח ארוכות עם נשיא קפלן בוז'י הרצוג

אני יידליסט! בהופעה מיוחדת לרגל 30 שנות יצירה, יידל ורדיגר הופתע לגלות באולם את איש התקשורת ידידיה מאיר, בשעה שלא אחר מאשר ראש הממשלה בנימין נתניהו, השתתף בפטריוטים. כך הוא הגיב
בשולי המופע הענק של ענקי הזמר עם אמני העיר, המפיק אלי אברמוב תיעד מאחורי הקלעים את מיטב האמנים: בנצי שטיין, משה דוד וויסמנדל, ארי גולדוואג, יוסף חיים שוואקי, יוסי רוטנר, בני לאופר עם מנהלו האישי אלי לב, המפיק ישראל לובין ועוד. משעמם לא היה שם.
במופע 'קומזינג גלובל' שנערך בבנייני האומה, הקהל הופתע לגלות במרכז האולם כאחד האדם, את הזמר שמחה בירנהאק שהוזמן היישר מהקהל, לבצע דואט מיוחד יחד עם שמילי אונגר.
את ענק הזמר ליפא שמעלצר שהספיק לחרוך את הארץ בחג האחרון, איצקוביץ' ראה כשהוא בנתב"ג, עושה את דרכו בחזרה לארה"ב.

ואילו את אחיינו, כוכב הזמר שרולי גרין, איצקוביץ' ראה כשהוא צועד ברוורס ביציאתו מהכותל.

וויש גם את המשמר הנכנס: הזמר והיוצר שמילי לנדאו, נצפה בבואו להעתיר בתפילה בשריד בית המקדש, יחד עם זושא סירקיס המנהל המוזיקלי שלו בארץ.

הזמר והמלחין יוסי פריד נצפה בצילומים לקליפ חדש שיראה אור בקרוב, שאותו הלחין יחד עם הראפר החרדי מנדי טווערסקי. יודעי דבר טוענים כי
יש למה לחכות.
יחליפו כח: ענק הזמר שמוליק סוכות, בהופעה לקראת התחלת זמן חורף בפארק ברקו בטבריה לשם הגיעו כ-2200 בני ישיבות ספרדים מבני ברק, ביוזמת סגני ראש העיר בני ברק, המשנה לראש העיר ועיריית בני ברק, בשיתוף ארגון "שבתי".

תיעוד מיוחד: כשפיני איינהורן פגש את המשיח ושאל אותו על הרולקס שלו
הזמר רפאל מלול מצטרף למשרד ייצוג אמנים 'תו השעה' שבניהולו של עוזר דרוק ובניהול האומנותי והמוסיקלי של יואלי דיקמן. רפאל מלול יוצג עד עתה על ידי שמואל פאר אשר ליווה את רפאל מתחילת דרכו במשך כ7 שנים ומעביר בימים אלו את שרביט הייצוג למשרד 'תו השעה'.

המלחין ובעל המנגן בנצי שטיין, נצפה בדרך לסדרת אירועים יוקרתית במקסיקו.

ברכת מזל טוב חמה לאריאל עידן, כתב ערוץ 14, לרגל הולדת הבת בשעטו"מ

ברכת מזל טוב חמה ולבבית לאיש התקשורת רפאל מורסיאנו לרגל בואו בברית האירוסין עבג לבית משפחת אברג'ל. איצקוביץ יודע לומר שהחתונה תיהיה יוקרתית ביותר והיא צפויה להיות מופקת ע"י אחד מחברי המערכת.
השימוש בתמונות נעשה בהתאם לסעיף 27 א'. אם הנכם בעלים של אחד מהתיעודים ומרגישים עצמכם נפגעים, או אם יש לכם תיעוד מעניין, הנכם מוזמנים ליצור קשר במייל: news@hm-news.co.il או במספר 055-923-5333