0%
בהובלת השר כ"ץ

עיריית ירושלים ומשרד הביטחון חתמו על הסכם גג

הבשורה לבירת ישראל: ההסכם שנחתם במעמד שר הביטחון משה ליאון יכלול הקמת שלוחה ענקית של מערכת הביטחון ברובע הכניסה, הקמת מוזיאון צה"ל, שדרוג לשכת הגיוס ודיור לאנשי קבע

שוקי כץ
אין תגובות
צילום: ארנון בוסאני

בצעד משמעותי ודרמטי לפיתוחה של בירת ישראל, נחתם היום (שני) הסכם גג לשיתוף פעולה אסטרטגי בין עיריית ירושלים לבין משרד הביטחון. ההסכם נועד להסדיר את הקמתה של שלוחה ענקית ומשמעותית של מערכת הביטחון ברובע הכניסה החדש לעיר.

ההסכם נחתם במעמד שר הביטחון ישראל כ"ץ, ראש העיר ירושלים משה ליאון ובכירים נוספים ממערכת הביטחון והעירייה.

במסגרת הסכם הגג, תוקם בין היתר שלוחה של המינהל למחקר ופיתוח אמל"ח ותשתית טכנולוגית, שתשדרג משמעותית את הפעילות הביטחונית והטכנולוגית בלב הבירה. בנוסף, ההסכם כולל הקמת מוזיאון צה"ל בעיר, שדרוג לשכת הגיוס הקיימת וכן קידום פרויקט דיור מיוחד לאנשי קבע של מערכת הביטחון.

עם חתימת ההסכם, אמר שר הביטחון ישראל כ"ץ: "ההסכם הוא אמירה ברורה: ירושלים נבנית ומתפתחת כבירתה הנצחית של ישראל".

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.