לקראת המראתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו לביקור מדיני בארצות הברית, יקיימו משפחות שכולות מ"פורום הגבורה" ומשפחות חטופים מ"פורום תקווה" מפגן מחאה מול ישיבת הקבינט הביטחוני שתתכנס בירושלים. המשפחות, מלוות בתומכים רבים, יקראו לראש הממשלה להציב קווים אדומים ברורים בשיחותיו מול הממשל האמריקני ומול הנשיא טראמפ.
הדרישה המרכזית שמעלים הפורומים היא התניית כל שלב של שיקום רצועת עזה בהשמדה מוחלטת של יכולות חמאס והשבת אחרון החטופים, ובהם החלל רן גווילי הי"ד המוחזק ברצועה. בפורומים מדגישים כי כל הסכמה לשיקום אזרחי לפני הכרעה צבאית מלאה תהווה פגיעה במטרות המלחמה ובזכרם של הנופלים.
יהושע שני, אביו של סרן אורי מרדכי שני הי"ד ויו"ר פורום הגבורה, פנה הבוקר לראש הממשלה בקריאה נחרצת: "26 חודשים חלפו, ועם ישראל שילם מחיר דמים בלתי נתפס של 940 חללים. עם העוצמה המוסרית הזו אנחנו מתייצבים כאן ואומרים – אין מצב לשיקום עזה לפני השמדת חמאס. אנחנו דורשים מראש הממשלה לחזור מהביקור אצל טראמפ עם אור ירוק ברור להשלמת המשימה ולהשמדת האויב עד תום".