בפעילות משותפת של צה״ל ושירות הביטחון הכללי, חוסל מוקדם יותר היום (חמישי) במרחב נצריה שבלבנון המחבל חסין מחמוד מרשד אלג׳והרי. אלג׳והרי נחשב למחבל מרכזי ביחידת המבצעים של 'כוח קדס' (יחידה 840), אשר פועלת תחת משמרות המהפכה האיראניות ואחראית על קידום והוצאה לפועל של פעולות טרור נגד מדינת ישראל וכוחות הביטחון.
על פי מידע מודיעיני, אלג׳והרי היה מעורב באופן ישיר בשנים האחרונות בקידום מתווי טרור בזירת סוריה-לבנון. פעילותו התבצעה תחת הכוונה איראנית צמודה, כחלק מהניסיונות של טהרן לבסס חזית פעילה נגד ישראל בגבול הצפון.
יחידה 840, בראשה עומד אצע׳ר באק׳רי וסגנו מחמד רצ׳א אנצארי, היא הזרוע המבצעית של 'כוח קדס' המופקדת על תכנון וביצוע פיגועים נגד יעדים ישראליים. חיסולו של אלג׳והרי מהווה פגיעה משמעותית ביכולת המבצעית של היחידה ובניסיונות ההתעצמות האיראנית במרחב לבנון.