בשבוע שעבר נערך אירוע השקה מרגש בקניון עזריאלי איילון, יפה מקסימוב, מייסדת רשת קליניקות הביוטי–טק ומפתחת שיטת YMAX המקורית השיקה טכנולוגיה חדשה ומתקדמת בתחום הסרת שיער פנים, ה- YMAX PRO .
באירוע נכחו עיתונאיות ומובילות דעת קהל מהמגזר החרדי והכללי כאחד, יפה פרשה בפניהן את ההסבר המדעי- טכנולוגי שעומד מאחורי הפיתוח והציגה נתוני בדיקה מהשטח שהצביעו על אפקטיביות משמעותית לשיער פנים נשי על כל סוגיו – משיער פלומתי ועד עבה וכהה.
המכשיר מבוסס על לייזר רב-אורכי המאפשר שליטה מקסימלית באנרגיה וטיפול מדויק בזקיקי שיער בעומקים שונים. בשונה מטכנולוגיית IPL, הלייזר הרב-אורכי מבטיח בטיחות גבוהה יותר והאטת קצב צמיחה משמעותית, המביאה לריווח גדול בין הטיפולים. מקסימוב מציינת כי YMAX PRO נבנתה כשיטה ייעודית לאזור הפנים הרגיש, המושפע ישירות משינויים הורמונליים.
השיטה החדשה, המבוססת על מחקר קליני וסקר בקרב 5,000 לקוחות, מוכיחה עליונות של טכנולוגיית הלייזר ומביאה לשיפור משמעותי בביטחון העצמי לצד הפחתה של כ-30% בכמות הטיפולים.
המכשירים מיוצרים באופן מוקפד ובסטנדרטים הגבוהים ביותר, כל מכשיר בעלות של מעל 100,000 ₪, נכון לעכשיו פרוסים בכלל קליניקות הרשת מעל ל- 20 מכשירים.
סיבה נוספת למסיבה, השקת הסניף המחודש של יפה מקסימוב קניון עזריאלי איילון! בסופו של מהלך שנמשך כמעט שנה, בליווי המעצבת של הרשת תמר מיכלוביץ', ובהשקעה של כ-2 מליון ש"ח, חוברו שתי קליניקות נפרדות לסניף אחד מרשים ומשודרג, המציע חווית טיפול הוליסטית ייחודית המתפרסת על כ- 400 מ"ר עבור מאות המטופלות הקיימות בסניף וגם ללקוחות החדשים שעתידים לבוא.
טיפולי גוף, אנטי אייג'ינג והסרת שיער בטכנולוגיות מתקדמות ובהתאמה אישית. לייעוץ התאמה וכל שאלה, ניתן להשיג בסניפי הרשת: ראשל"צ, רמת גן וירושלים או- באתר האונליין https://www.yafa-maximov.co.il או במוקד טלפוני 1-700-50-70-10


