לוחמי גדוד 13 בפיקוד צוות הקרב של חטיבה 7 רשמו היום רגע של צדק מבצעי וסגירת מעגל כואבת ומרגשת. כוחות הגדוד פשטו בשנית על תשתית של ארגון הטרור חיזבאללה בדרום לבנון, באותו המקום בדיוק שבו נפל בהיתקלות לוחם גולני, סמ"ר טובאל יוסף ליפשיץ הי"ד, לפני כשבוע.
במהלך הפעילות בתשתית הטרור, זיהו הכוחות מחבל חמוש בנשק מסוג 'קלאצ'ניקוב' ומספר מחסניות שהיו ברשותו, כשהוא מסתתר מתחת להריסות באחד מחדרי המבנה. הלוחמים, בנחישות ובעוז, חתרו למגע וחיסלו את המחבל בירי מטווח קרוב, ובכך מנעו ניסיונות פגיעה נוספים בכוחותינו.
במהלך הסריקות המדוקדקות במבנה, איתרו הכוחות גם את גופתו של המחבל השני שחוסל בהיתקלות הראשונה. על פי הודעת דובר צה"ל, שני המחבלים שחוסלו הם אלו שביצעו את מתווה הטרור לעבר כוחות הגדוד לפני מספר ימים, מתווה שבמהלכו נפל סמ"ר טובאל יוסף ליפשיץ הי"ד.
מצה"ל נמסר כי הצבא משתתף בצער המשפחה וימשיך ללוותה לאורך כל הדרך, תוך הדגשה כי הלוחמים ימשיכו לפעול בכל עוצמה מול תשתיות הטרור של חיזבאללה כדי להבטיח את ביטחון המדינה.