0%
רחפני הנפץ לא עוצרים

שני לוחמים נפצעו בלבנון; רצף תקריות חריג בגבול הצפון

יענקי גולדן
אין תגובות
שני לוחמים נפצעו בלבנון; רצף תקריות חריג בגבול הצפון
כוחות אוגדה 162 בדרום לבנון. צילום - דו''צ.

מתקפת הרחפנים של חיזבאללה נמשכת גם הבוקר (שישי), כאשר שני לוחמי צה"ל נפצעו באורח קל לאחר שרחפן נפץ פגע בהם במהלך פעילות מבצעית בדרום לבנון. הלוחמים פונו לקבלת טיפול רפואי בבית חולים ומשפחותיהם עודכנו על המקרה.

אירוע זה מצטרף לרצף מדאיג של תקריות ביטחוניות ביומיים האחרונים, הממחיש את האיום הגובר מצד ארגון הטרור הפועל להטריד את כוחותינו באמצעות טכנולוגיות טיס זולות וקשות ליירוט.

רק אתמול (חמישי) דווח על אירוע חמור נוסף במרחב, שבו נפצעו קצינה ונגד צה"ל באורח בינוני כתוצאה מנפילת רחפן נפץ. גם במקרה זה הם פונו לקבלת טיפול רפואי בבית חולים ומשפחותיהם עודכנו.

במקביל, דובר צה"ל מעדכן כי לפני זמן קצר חיל האוויר יירט רחפן ששוגר לעבר מרחב בו פועלים כוחות צה"ל בדרום לבנון. בתוך כך, "בשני אירועים נוספים, ארגון הטרור חיזבאללה שיגר רקטה ורחפן נפץ שנפלו בסמוך למרחב בו פועלים כוחות צה"ל בדרום לבנון", בחסדי שמים ללא נפגעים.

הכתבה עניינה אותך?

44%
56%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture