0%

היציאה מהסגר: חצי מיליון תלמידים חוזרים הבוקר לבתי הספר

המורים נקראו לתכנן את זמן הלמידה כך שעיקרו יוקדש לתחומי הליבה, בהתאמה לגיל ולידע של התלמידים. בכיתות א'-ב' יש למקד את הלמידה בתחום השפה - להקדיש מדי יום זמן הוראה ניכר לביסוס תהליכי הקריאה והכתיבה של התלמידים, על מנת לסיים את תהליך רכישת הקריאה עד סוף שנת הלימודים

מערכת המחדש
תגובה אחת
כיתת לימוד // צילום: אוליבר פיטוסי - פלאש 90

כחצי מיליון תלמידי כיתות א'-ד' יחזרו היום לבתי הספר. על פי המתווה, כיתות א'-ד' ילמדו לפחות ארבעה ימים בשבוע בבתי הספר ויום לימודים נוסף יתקיים בלמידה מקוונת מרחוק. חלק מהרשויות הודיעו כי הצליחו להחזיר את כל תלמידי שכבות אלה לחמישה ימי למידה.

בכיתות א' ו-ב' ילמדו התלמידים בקפסולות. בכיתות ג' ו-ד' ילמדו בקבוצות קבועות של עד ‭ 20‬ תלמידים בכיתה. תלמידי כיתות ה' עד י"ב ימשיכו ללמוד מרחוק בלבד.

תלמידי כיתות א'-ד' ילמדו לפחות ארבעה ימים בשבוע בכיתות ויום לימודים נוסף בלמידה מרחוק. ייתכן שבחלק מהרשויות המקומיות תתבצע למידה של חמישה ימי לימוד בבית הספר – בהתאם ליכולת.

במקרים שבהם הכיתה לומדת ארבעה ימים בשבוע, ביום החמישי תתקיים למידה מהבית, ובכלל זה למידה מרחוק למטרת מפגשים חברתיים, תרגול, העשרה והפגה, מומלץ לעשות זאת בקבוצות קטנות. הלמידה מרחוק תכלול שיעורים מקוונים, כל שיעור עד 20 דקות, ושיעורים נוספים לא מקוונים. בכל יום יתקיימו פתיחת יום וסגירת יום, עם שתי הקבוצות.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.