יממה לאחר שהציבור החרדי החרים את מאפיית אנג'ל, העיתונאי בן כספית החליט לצאת בחרם משלו על הציבור החרדי.
בציוץ שהעלה לטוויטר כתב כספית: "החרם שהכריזו החרדים על מאפיית אנג׳ל מרתיח. מישהו זיהה את עמר בר-לב, יהודי שבילה חלק ניכר מימיו בהגנה על תלמידי הישיבה והאברכים, מפגין בבני-ברק. ביג דיל. זה מספיק כדי להכריז ג׳יהאד על מאפייה ותיקה, מסמלי ירושלים והארץ הזו, שמפרנסת מאות משפחות של אנשים עובדים ולרדוף גם את ברלב עצמו, לשעבר מפקד סיירת מטכ״ל, על כי העז לצאת להפגנה".
"כך נראה שכרון כוח. כך נראית זחיחות ורשעות" כותב כספית והוסיף: "החרדים מתבלבלים. כשהם יבינו את זה, יהיה מאוחר מדי. אגב, ההפגנה התקיימה בין 250 ל-300 מטר מביתו של הרב אדלשטיין. אף אחד לא קילל אותו, כפי שעושים לפרופ׳ אהרון ברק (שאינו אדמו״ר). אף אחד לא דרש ממנו לחזור לאירופה או הביע צער על כך שלא חוסל בשואה. הפגנה דמוקרטית, לגיטימית, שוחרת שלום, שהניבה חרם אלים, אטום ומטומטם".
כספית הכריז על תגובת משלו והודיע שיפסיק לרכוש מוצרים עם כשרות מהדרין. "מה עושים? מגיבים. אני, למשל, קונה מהיום רק לחם אנג׳ל. לא קונה שום דבר שיש עליו גלאט כשר או בג״ץ כלשהו (חוץ מאנג׳ל). לא נכנס יותר למסעדות עם כשרות גלאט". כן התחייב שלא לתרום לאף מוסד חרדי.
"לא מוכן להשלים עם פטור גורף לתלמידי ישיבה. מי שזורע גשם, יקצור סופה. בימים בהם יוקר המחיה מזנק, הטרור דוהר והכלכלה מתפרקת, מה שחשוב לחרדים זה לאשר מחר בבוקר חשמל כשר, למנוע עבודות רכבת בשבת, לדרוש (ולקבל) הגדלה נוספת של הקצבאות ולהכריז על נידויים וחרמות. בקנה ממתין לנו גם חוק יסוד לימוד תורה שינציח את ההשתמטות ויהפוך אותה לחוקתית".
לסיום כתב כספית: "אז חברים, התבלבלתם. ולפני כל צעדי הנגד שפורטו כאן, צריך לצאת להפגין. בבלפור ובכל שאר המוקדים. זו ההזדמנות האחרונה שלנו להציל את ישראל. מי שרוצה לפרק את המדינה היהודית ולהקים במקומה מחדש את העיירה היהודית, שיעשה את זה על חשבונו".