0%
מחאה טלוויזיונית

ערוץ 14 פתח את המהדורה בהתייחסות לירי על בית נתניהו

המהדורה שילבה רגע דרמטי של דומיה באולפן, כשברקע הוקרנו ציטוטים קשים מהשיח הציבורי, כולל המילים "בוגד, רוצח, פושע, היטלר" לצד ציטוט של יצחק רבין: "אלימות היא כרסום יסוד הדמוקרטיה." • הערוץ מתח ביקורת על שתיקת חלקים מהאופוזיציה שטרם גינו את האירוע, ושאל "לאן נעלמו המשטרה והפרקליטות?"

יענקי גולדן
אין תגובות
ערוץ 14 פתח את המהדורה בהתייחסות לירי על בית נתניהו
צילום: חיים גולדברג/פלאש 90

המהדורה המרכזית של ערוץ 14 בהנחיית מגי טביבי חרגה הערב (ראשון) ממתכונתה הרגילה בפתיחה יוצאת דופן המגיבה לאירוע ירי פצצות התאורה לעבר ביתו של ראש הממשלה בקיסריה.

טביבי פתחה את השידור באמירה נחרצת: "לפני הכל נפתח עם מה שקרה אמש, בקיסריה, ניסיון לפגוע בראש ממשלה בישראל. תוצאה של גל הסתה פרועה חסר תקדים שפשוט איבד כל כיוון."

המהדורה שילבה רגע דרמטי של דומיה באולפן, כשברקע הוקרנו ציטוטים קשים מהשיח הציבורי, כולל המילים "בוגד, רוצח, פושע, היטלר" לצד ציטוט של יצחק רבין: "אלימות היא כרסום יסוד הדמוקרטיה." הערוץ מתח ביקורת על שתיקת חלקים מהאופוזיציה שטרם גינו את האירוע, ושאל "לאן נעלמו המשטרה והפרקליטות?"

הכתבה עניינה אותך?

98%
2%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture