ההר הוליד עכבר? אחרי שאמש עיכבו כוחות המשטרה שני חשודים מרכזיים בפרשת קטארגייט, הנוגעת לחשדות בלשכת ראש הממשלה, תוצאות החקירה מעלות סימני שאלה רבים.
החקירה נגד השניים, ששמם אסור עדיין בפרסום, הסתיימה בתום קצת יותר משעתיים, כשבסיומה שוחררו לביתם. גם ההגבלות שהוטלו עליהם, אינן משמעותיות ומדובר באיסור יצירת קשר עם החשודים, אך בשל העובדה שראש הממשלה בנימין נתניהו אינו חשוד בפרשה, אין כל מניעה שייצרו עימו קשר.
ההחלטה לשחרר את השניים כמעט ללא כל הגבלה, מעוררת שאלות רבות בנוגע לחומרת הפרשה.
נזכיר כי החשד המרכזי נוגע לקשרים עם גורם זר והסוואת מקור כספים. החקירה, שהפכה מסמויה לגלויה, מתמקדת בחשדות לקשרים בין יועצים בכירים בלשכת ראש הממשלה לבין קטאר. שתי הדמויות המרכזיות נחקרו על ידי חוקרי להב 433 בשעות הערב של יום רביעי, כשהחוקרים ביקשו לגבות מהם גרסה ראשונית. במרכז התשאול עומדות שאלות לגבי מקורות המימון ואפשרות של עבודה בשירות קטאר.
הזימון לחקירה התרחש שעות ספורות אחרי פרסום הקלטות של איש עסקים ישראלי והודעה מטעם עורכי דין של מעורבים בפרשה. על פי הערכות, קיים קשר בין פרסומים אלה לבין ההחלטה לזמן את השניים לחקירה.
את החקירה מוביל צוות משותף של שירות הביטחון הכללי והמשטרה, בליווי צמוד של הפרקליטות. החקירה מתנהלת תחת צו איסור פרסום גורף שהוצא לבקשת המשטרה למשך 30 יום, האוסר פרסום כל פרט מפרטי החקירה.
מדוע תמונה של נתניהו ???
סטארגייט האמיתי זה המימד החמישי ובני גנץ!!!!