0%
ח"כ גוטליב במתקפה:

"כל זמן שלוין שר המשפטים אין לנו סיכוי מול מערכת המשפט"

חברת הכנסת טלי גוטליב הגיבה היום בראיון סוער על אירועי הדיון בבג"ץ, שבו הורחקה מהאולם. לדבריה, מאבטחים נקטו נגדה באלימות • בנוסף כינתה את שר המשפטים כמי שחסר את היכולת להוביל מאבק במערכת המשפט

דודי סגל
אין תגובות
יריב לוין. צילום: אוליביה פיטוסי/פלאש 90

חברת הכנסת טלי גוטליב מהליכוד התייחסה הבוקר בראיון לרדיו גלי ישראל לאירועים שהתרחשו אתמול בדיון בבג"ץ על יונתן אוריך, שבמהלכם השופט יצחק עמית הורה להוציאה מאולם הדיון. הריאיון התקיים ברקע הסערה שפרצה בעקבות הקריאות שצעקה גוטליב כלפי המאבטח שהוציא אותה מהאולם.

"לא אמרתי למאבטח את המילה 'יודנראט'", טענה גוטליב בראיון, והכחישה את הדברים שיוחסו לה. עוד הוסיפה כי "הסיכוי של יריב לוין לנהל מאבק כלשהו במערכת המשפט נגמר אתמול. אתמול ננעץ המסמר האחרון בארון הקבורה".

גוטליב התייחסה גם להתנהלות המאבטח ואמרה כי ציפתה ממנו "לא לעשות כלום". לטענתה, "אף אחד לא היה מפטר אותו, היינו עוזרים לו". היא המשיכה והדגישה את מה שהיא רואה כאחריות פלילית מצד המאבטח: "תראו את הסרטונים כמה פעמים הוא אוחז בי בחוזקה, אין לו היתר לעשות את מה שהוא עשה".

גוטליב סיכמה את דבריה במסר קשה על שר המשפטים: "כל זמן שיריב לוין שר המשפטים, אין לנו סיכוי מול מערכת המשפט".

הכתבה עניינה אותך?

89%
11%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.