0%
חודש אחרי

כתב אישום נגד הסייען שהסיע את המחבל מהפיגוע בתל אביב

הפרקליטות הגישה כתב אישום נגד תושב ירושלים שהסיע את המחבל שביצע את הפיגוע בתל אביב לפני כחודש • כתוצאה מפיצוץ המטען, חדר רסיס לריאה של אזרח ישראלי, שהרופאים נאלצו לכרות חלק מהריאה שלו

דודי סגל
אין תגובות
זירת פיגוע בתל אביב. צילום: אבשלום ששוני/פלאש 90

פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט השלום בירושלים כתב אישום נגד חוסאם עאבדין, תושב מזרח ירושלים, שהסיע תושבי שטחים לישראל במספר הזדמנויות ובין היתר את המחבל שביצע את הפיגוע בתל אביב בחודש שעבר. כמו כן ביקשה הפרקליטות מביהמ"ש להורות על מעצרו עד תום ההליכים המשפטיים נגדו.

על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד פועה בן טוב מפרקליטות מחוז ירושלים, הנאשם הסיע במספר הזדמנויות תושבי שטחים, אשר שהו בישראל ללא היתר כדין ובאוגוסט החולף, הסיע הנאשם את ג'עפר מונא משועאפט לתל אביב כשהוא מחזיק בתיק גדול על גבו. מונא ירד ברחוב הלח"י בתל אביב ובהמשך התפוצץ המטען שעל גבו.

כתוצאה מפיצוץ המטען, חדר רסיס לריאה של אזרח ישראלי אשר רכב אותה עת על קורקינט בסמוך למקום בו הלך המפגע בעת פיצוץ המטען, כשבעקבות כך נזקק לניתוח רפואי בו בוצעה כריתה סגמנטלית של הריאה והוא אושפז בבית החולים.

כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של חבלה ברשלנות והסעת שוהה בלתי חוקי.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.