צה"ל מתנצל בפני משפחת ביבס על פרסום שמם של שירי ושני ילדיה כפיר ואריאל כחללים חטופים שיוחזרו מחר.
"צה"ל אחראי על הקשר עם משפחות החטופים. צה"ל ביצע תחקיר לנושא ושוחח עם המשפחות. אנו מצטערים על הטעות שנעשתה אל מול המשפחות בתום לב ועל עוגמת הנפש", נמסר מדובר צה"ל.
זאת לאחר שעופרי, אחותו של שורד השבי ירדן ביבס, זעמה על פרסום השמות ואמרה: "16 חודשים אנחנו מחכים לוודאות שלא נתנו לנו ועכשיו זה נקבע לפני שהם פה ולפני שעברו זיהוי? מדינה שלמה הפכה לקציני נפגעים ודופקת לנו בדלת".
גורם במשרד ראש הממשלה, שהפיץ מוקדם יותר את שמותיהם של בני המשפחה ושל החטוף עודד ליפשיץ באופן לא רשמי בטענה כי המשפחות אישרו את הפרסום, התחמק מאחריות והגיב: "מדובר בטעות קשה בהתנהלות של קציני הקשר בצה"ל מול משפחת ביבס, שנבעה מטעות אנוש מצערת. הקצינים אישרו לפרסם את השמות לכתבים, למרות שלא התקבל אישור מהמשפחה כפי שנדרש מהם לוודא מול כל משפחה על פי נוהל קבוע. בכל מקרה, בשום שלב לא פורסמה הודעה רשמית ממשרד ראש הממשלה עם שמות החטופים החללים".